EETHUIS & SNACKBAR OSCARS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 954 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis & Snackbar Oscars. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 20:11 Het eten was er snel, nog goed warm en zoals altijd lekker. De bezorger was heel vriendelijk.
13 jul 2024 om 19:58 Als je gebakken spekjes (of iets wat daarop lijkt) door de kapsalon kip wilt, bestel het dan hier.
2 jul 2024 om 22:01 Prima
29 jun 2024 om 21:20 Prima!!
25 jun 2024 om 20:34 15 tot 40 min bezorgtijd? Maak er maar minimaal een uur van. En dat als je praktisch in hartje centrum woont. Het eten was goed.
20 jun 2024 om 2:59 Bestelling vlot geleverd door vriendelijke bezorger. Zoals altijd bij Oscars goed verzorgd.
12 jun 2024 om 20:14 Het was heerlijk! Wij hadden alle 3 een kapsalon kip. Wat wij alle 3 wel graag hadden gewild is wat meer sla! Verder dikke prima...
6 jun 2024 om 20:16 Juiste tijd afgeleverd kwaliteit eten was goed !!
31 mei 2024 om 22:15 Had een tijd aangegeven waarop we het eten wilden hebben. Ze waren niet veel later. Eten was heerlijk
22 mei 2024 om 21:49 Eten was goed bezorger mag wel wat spontaner en vriendelijk zijn.
22 mei 2024 om 20:27 Keurig verzorgde bestelling. Eten was nog heet. Kwaliteit en hoeveelheid perfect. Vriendelijke correcte bezorger. Oscar...een echte aanradrr.
13 mei 2024 om 19:54 Koud en niet te eten , nooit weer bij hun,ook nog eens weinig vlees bha